Het is weer bijna Kerst!

Het is weer bijna Kerst en wij verzorgen deze dagen graag voor u.

Op zowel 1e als 2e Kerstdag kunt u genieten van een Kerstdiner onder begeleiding van Luizter. Luizter is een duo, zangeres met pianist, gespecialiseerd in sfeervolle live achtergrondmuziek op een (f)luistervolume. Wie van live achtergrondmuziek houdt, kan het prima horen; gasten die willen praten kunnen elkaar prima verstaan. Luizter bestaat uit 4 vaste muzikanten die onderling als duo optreden: Zangeres Jolanda Bazen, zangeres Roosje Hendrickx, pianist Dennis van Velthoven en pianist Jorgen Versteeg.

Onze serre & restaurant zijn geheel in kerstsferen ingericht met kerstbomen en lichtjes. We serveren deze avonden voor u een 5-gangen die uit te breiden is naar 7-gangen. Uiteraard is er ook een bijpassend wijnarrangement samengesteld waardoor u uw Kerstdiner nog beter beleefd. Het is ook mogelijk om uw diner in combinatie met een overnachting & ontbijt te boeken. Op deze manier hoeft u in ieder geval geen bob aan te wijzen.  

Kerstbrunch
Op 2
e Kerstdag serveren wij voor u een heerlijke brunch in de Beaumonde zaal.

U kunt in kerstsferen genieten van gerechten zoals:
ᴑ Gerookte zalm met roerei
ᴑ Cocktail van drie soorten garnalen met luchtige cocktailsaus
ᴑ Zacht gegaard kalfsvlees met tonijn mayonaise en knapperige kappertjes
ᴑ Carpaccio met truffelmayonaise, rucola en Lekkerkerkse oude

Mocht u het menu voor de brunch of het diner willen ontvangen of willen reserveren? Dat kan via 0182-303100 of info@arendshoeve.nl

Wij ontvangen u graag!