De Arendshoeve gaat samenwerking aan met Charme Hotels per 1 juli

De Arendshoeve gaat samenwerking aan met Charme Hotels

Bergambacht – Per 1 juli 2017 gaat Hotel & Restaurant De Arendshoeve in Bergambacht een samenwerking aan met hotelketen Charme Hotels en stopt de samenwerking met hotelketen Hampshire Hotels.

De directie van Hampshire Hotels zet een nieuwe koers in. Zij verschuiven haar concentratie naar de hotels in eigendom en stoppen met haar franchiseproduct. Dit betekent voor De Arendshoeve, welke sinds medio 2013 een licentieovereenkomst met hen heeft, dat een langere samenwerking niet wenselijk is. Met Charme Hotels is een partner gevonden welke past bij het beleid van de Arendshoeve.

Ad Scheer, algemeen directeur van KW Horeca en De Arendshoeve, over de nieuwe samenwerking met Charme Hotels: ‘Na het bericht te hebben ontvangen van Hampshire Hotels, zijn wij in gesprek gegaan met andere hotelketens voor een dergelijke partnership. Wij zijn van mening dat een samenwerking met een hotelketen wenselijk is om up-to-date te blijven van veranderingen in de consumentenmarkt en de hotelsector. Charme Hotels biedt hierin, mede door haar softe franchiseformule, open communicatie en soortgelijke hotels, uitkomst. De diverse ‘Charme’ hotels onderscheiden zich d.m.v. hun voortreffelijke keukens en rustieke uitstralingen. Dit sluit perfect aan bij de positionering van De Arendshoeve. Onze gasten zullen nauwelijks tot geen verschil merken. Wij blijven al onze activiteiten op dezelfde wijze aanbieden voor zowel de zakelijke, particuliere als de leisure markt.’