Ben jij een zelfstandig werkend kok? Dan zoekt de Arendshoeve jou!

De Arendshoeve in Bergambacht is een hotel, restaurant, zakelijk ontmoetingscentrum en trouwlocatie met internationale allure. Hier wordt met passie gewerkt voor de gasten die wij mogen ontvangen. In de keuken wordt op hoog niveau gekookt wat een mooie uitdaging biedt. Als medewerker van De Arendshoeve ben je werkzaam in een gemotiveerd en ervaren team.

Wij zijn op zoek naar een kok met voorliefde voor de warme kant en de ambitie om door te groeien. Daarnaast zien we graag oog voor detail en passie voor het vak terug in jouw werk. Wij bieden een fulltime functie waarin je in een team samenwerkt, maar waarin ook een grote mate van zelfstandigheid wordt gevraagd. Salaris wordt ingevuld naar de horeca CAO.

Solliciteren? Dat kan door je motivatie en CV te mailen naar medewerkers@kwhoreca.nl.