Meetings Locatie top 500

Hotel & Restaurant De Arendshoeve is weer opgenomen in de Meetings locatie top 500. We zijn trots op deze mooie erkenning van onze service.

Dit betreft een artikel in Meetings Locatie Top 500.
Rechten van het artikel liggen bij Meetingsguide.

Hotel & Restaurant De Arendshoeve
Aanbevolen locatie

Het echte Hollandsche polderlandschap vindt u in de Krimpenerwaard. Op nog geen half uur rijden van Rotterdam, Utrecht en Gouda is Hotel & Restaurant De Arendshoeve uitermate geschikt om dichtbij te vergaderen in rust met ruimte. De mogelijkheden zijn ruim en professioneel. De zalen van de locatie zijn voorzien van goede faciliteiten op het gebied van audio en video. Alle zalen beschikken bovendien over prettig in vallend daglicht. Een training, cursus of receptie kan worden aangevuld met een overnachting in een van de 34 comfortabele kamers én een culinair driegangendiner in het restaurant. Geïnspireerd door de ambachtelijke Franse keuken en vervaardigd uit eerlijke, verse streekproducten kunt u bij Hotel & Restaurant De Arendshoeve elk seizoen genieten van het beste dat de Krimpenerwaard te bieden heeft. Tot slot kan parkeren op eigen terrein.