Winter Wedding Fair

Op dinsdagavond 14 januari vindt de 8e editie van de Winter Wedding Fair plaats. Hotel & Restaurant De Arendshoeve is de nieuwe locatie voor deze bruidsbeurs! De locatie opent om 18.30 uur haar deuren en de bruidsbeurs duurt tot 21.30 uur. De Arendshoeve is de locatie die perfect aansluit bij de Winter Wedding Fair, omdat zij ook zeer goed dient als trouwlocatie!

Op de avond presenteren zich diverse bedrijven die een voorproefje geven van wat zij kunnen doen voor de perfect trouwdag! Zo zullen zich, onder meer, bedrijven presenteren die gespecialiseerd zijn in trouwfotografie, videografie, bruidstaarten, trouwkaarten, trouwvervoer, trouwringen, schoonheidsspecialiste, trouwambtenaar, kapper, versiering en ballonnen, muziek, bruidsboeketten, reisbureau, catering, cadeautjes, verzekeringen, openingsdans etc.

Doorlopend showen modellen van Speksnijder Bruid & Bruidegom en Mulder Mannenmode de mooiste bruidsmode. Om 19.30 uur en 20.45 uur lopen zij een spetterende bruidsshow onder begeleiding van livemuziek van Luizter

Kortom een avond vol sfeer proeven, inspiratie opdoen en beleven en de entree is gratis!

Kijk op de website voor een compleet overzicht van de deelnemende bedrijven en kom op 14 januari naar de Winter Wedding Fair bij De Arendshoeve, Molenlaan 14 te Bergambacht.