De Arendshoeve is weer geopend!

Wij zijn blij om te melden dat vanaf vandaag De Arendshoeve haar deuren weer heeft geopend voor hotelgasten!

Hotel
We hebben de nodige aanpassingen in het hotel gedaan om de veiligheid en gezondheid van onze gasten en medewerkers te waarborgen. Met een gerust hart is het dus mogelijk om weer te genieten van een overnachting in één van onze royaal uitgeruste hotelkamers. Bekijk de beschikbaarheid en boek een kamer!

Restaurant
Het concept van De Arendshoeve is, wegens bedrijfseconomische redenen, gewijzigd. Vanaf vrijdag bieden wij alleen nog hotelkamers inclusief en exclusief ontbijt. Het restaurant van De Arendshoeve zal gesloten blijven voor lunch en diner. Het is voor hotelgasten nog wel mogelijk om te ontbijten en een drankje te bestellen aan de bar. Wanneer er een diner of lunch bij een bruiloft of vergadering is geboekt verzorgen wij dit natuurlijk wel!

Van dinsdag t/m zaterdag kunnen wij wel een reservering maken bij onze zusterbedrijven Onder de Molen (tegenover De Arendshoeve) of Huisje van de Zeeuw in Lekkerkerk.

Plus actie 
Omdat ons restaurant gesloten blijft is het helaas niet meer mogelijk om nog gebruik te maken van volle spaarkaarten van Plus van der Vlist. Wij willen graag de mogelijkheid bieden om de volle spaarkaarten toch in te leveren en dit kan vanaf nu voor een reservering bij Huisje van de Zeeuw in Lekkerkerk! Voor een 3-gangen keuzediner betaalt u hier normaal €27,50, maar met een volle spaarkaart betaalt u €25,- voor een diner! De spaarkaart is te gebruiken voor een reservering voor 2 personen! Reserveren bij Huisje van de Zeeuw kan via www.huisjevandezeeuw.nl of 0180-669761.

Zwembad en wellness
Het zwembad en de wellness faciliteiten van De Arendshoeve dienen helaas gesloten te blijven. Daarnaast zal ook de fitnessruimte nog gesloten zijn.