Arrangementen Arendshoeve

Hotel & Restaurant De Arendshoeve biedt verschillende voordelige arrangementen. Bekijk hier alle arrangementen.


  Culinair 3-daags

  Boek nu ons 3-daags culinair arrangement met daarin een glas wijn als ons welkom, een culinair drie gangen diner en onze 4-sterren faciliteiten. Wellness en ontbijt zijn inbegrepen.

  Culinair 2-daags

  Boek nu ons 2-daags culinair arrangement met daarin een glas wijn als ons welkom, een culinair drie gangen diner en onze 4-sterren faciliteiten. Wellness en ontbijt zijn inbegrepen.

  Lazy Sunday

  Boek nu ons lazy sunday arrangement met daarin een kopje thee of koffie met huisgemaakt koekje als ons welkom. Wellness en ontbijt zijn inbegrepen en u heeft een verlate check out tot 13.00 uur.

  E-Bike Arrangement

  Boek nu ons E-bike arrangement voor 2 nachten met daarin een dag gebruik van onze E-bike, u krijgt een lunchpakket mee en fietsroutes vanuit de omgeving. Wellness en ontbijt zijn inbegrepen.

  Wellness Arrangement

  Genieten van een heerlijk weekendje weg in de Krimpenerwaard, in een oase van rust in het Groene Hart. Na een wandel- of fietstocht kun je lekker ontspannen in het verwarmd binnenzwembad en de sauna.

  Ontdek Gouda en Schoonhoven


  Ontdek de culturele charmes van ons hotel en de steden rondom Bergambacht. Dan hebben wij het natuurlijk over de Zilverstad Schoonhoven en Kaasstad Gouda!

  overnachting

  Naast onze arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk om een losse overnachting te boeken bij de Arendshoeve. Zowel inclusief als exclusief ontbijt.