Arrangementen Arendshoeve

Hotel & Restaurant De Arendshoeve biedt verschillende voordelige arrangementen. Bekijk hier alle arrangementen.


  Onder de Molen arrangement 5-daags

  Geniet van 4 overnachtingen bij De Arendshoeve en tweemaal een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen op de aankomstdag en derde dag.

  Onder de Molen arrangement 3-daags

  Geniet van twee overnachtingen bij De Arendshoeve en een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen (tegenover De Arendshoeve) op de aankomstdag.

  Onder de Molen arrangement 2-daags

  Geniet van een overnachting bij De Arendshoeve en een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen (tegenover De Arendshoeve) op de aankomstdag.

  3-daags of langer verblijf

  Verblijf 3 dagen of langer in een van onze hotelkamers inclusief ontbijt. Dit arrangement is te boeken voor een scherper tarief dan normaal!

  E-Bike Arrangement

  Boek nu ons E-bike arrangement voor 2 nachten met daarin een dag gebruik van onze E-bike, u krijgt een lunchpakket mee en fietsroutes vanuit de omgeving. Ontbijt is inbegrepen.

  Fiets Arrangement

  Boek nu ons Fiets arrangement voor 2 nachten met daarin een dag gebruik van een fiets, u krijgt een lunchpakket mee en fietsroutes vanuit de omgeving. Ontbijt is inbegrepen.

  overnachting

  Naast onze arrangementen is het natuurlijk ook mogelijk om een losse overnachting te boeken bij de Arendshoeve. Zowel inclusief als exclusief ontbijt.