Onder de Molen Arrangementen

In samenwerking met Restaurant Onder de Molen, dat tegenover De Arendshoeve is gelegen, hebben wij een aantal heerlijke arrangementen samengesteld!

De arrangementen bestaan allen uit overnachtingen in ons hotel inclusief een 3-gangen keuze menu bij Onder de Molen. Zo kunt u hier 2, 3 of 5 dagen genieten van onze 4-sterren faciliteiten en heerlijk dineren bij Onder de Molen.


  3-gangen keuze menu

  Bekijk hier het 3-gangen keuze menu dat geserveerd wordt bij Restaurant Onder de Molen

  Onder de Molen arrangement 5-daags

  Geniet van 4 overnachtingen bij De Arendshoeve en tweemaal een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen op de aankomstdag en derde dag. Let op: Voor het diner bij Onder de Molen kan voor half 6 of 7 uur gereserveerd worden. Later dineren is dus niet mogelijk.

  Onder de Molen arrangement 3-daags

  Geniet van twee overnachtingen bij De Arendshoeve en een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen (tegenover De Arendshoeve) op de aankomstdag. Let op: Voor het diner bij Onder de Molen kan voor half 6 of 7 uur gereserveerd worden. Later dineren is dus niet mogelijk.

  Onder de Molen arrangement 2-daags

  Geniet van een overnachting bij De Arendshoeve en een 3-gangen keuze menu bij Restaurant Onder de Molen (tegenover De Arendshoeve) op de aankomstdag. Let op: Voor het diner bij Onder de Molen kan voor half 6 of 7 uur gereserveerd worden. Later dineren is dus niet mogelijk.