Fietsen en Wandelen in de buurt van De Arendshoeve

De Krimpenerwaard is een aantrekkelijk gebied om te fietsen en/of wandelen. De polder heeft geen ruilverkaveling gekend. Dit betekent dat het landschap onaangetast is gebleven. Geniet te voet of op de fiets van het groen en het water om u heen. We geven u graag wandel- en fietskaarten mee om uw route te helpen uitstippelen.

Fietshuur
Bij Hotel De Arendshoeve is het mogelijk om fietsen te huren. Geniet volop van de prachtige ongerepte polders in de Krimpenerwaard en huur een professionele fiets. Zoekt u extra gemak? Dan hebben wij ook de ideale elektrische fiets (de e-bike) in ons assortiment.

Let op: Fietsen huren bij De Arendshoeve is alleen mogelijk voor hotelgasten.

Prijzen Fietshuur
Standaard fiets voor 4 uur = €9,50
Standaard fiets dagelijks = €14,50
Elektrische fiets dagelijks (alleen op aanvraag) = €24,50

Routes
Bekijk wandel en fietsroutes op www.foodwalks.nl en www.route.nl of plan uw persoonlijke fietsroute via de ANWB.


  Ontdek de Krimpenerwaard

  De Krimpenerwaard is een oase van rust en ruimte, perfect voor een wandel- en/of fietstocht. Naast die natuurlijke kracht is er veel te beleven en te ontdekken.

  Koeskaasroute

  Op de fiets geniet de bezoeker van grazende koeien en weidevogels op de langgerekte weilanden met bloemrijke slootkanten, met in de verte een monumentale boerderij.

  Cheese Valley

  Cheese Valley is een kleine, charmante streek van vier gemeenten. Elk met haar eigen kaasgeschiedenis en tradities. En alle even gastvrij.

  Toeristische Overstappunten

  Vindt u het leuk om te fietsen of te wandelen in de natuur of in een landelijke omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe ervaring? Dan is een TOP misschien wel een idee.

   Gouden Eeuw Driehoek

   De steden Schoonhoven, Oudewater en Gouda danken hun sfeervolle centrum aan de Gouden Eeuw (1600-1700). Bewonder de prachtige parels uit de Gouden Eeuw.

   Vakmanschap Meesterschap

   De gemeenten Bergambacht, Vlist, Schoonhoven en Gouda hebben samen een fietsroute gemaakt langs oude en nieuwe ambachten.

   Natuur struin routes

   Struinen in het Groene Hart: Prachtige fiets- en wandelroutes, streekproducten, workshops, eet- en overnachtingsadresjes voor jong en oud!