Recreëren rondom De Arendshoeve

Rondom Hotel & Restaurant De Arendshoeve zijn voldoende mogelijkheden om te recreëren. De omgeving is bijvoorbeeld perfect voor een fietstocht of mooie wandeling. Bekijk hier al onze recreatie tips!


  Oud-Hollandse Waterlinie

  De Oude Hollandse Waterlinie was bijna 350 jaar geleden onze redding in de oorlogen tegen Spanjaarden en Fransen. In het landschap zie je nog vele restanten.

  Kanocentrum Loetbos

  Kanocentrum Loetbos is gelegen in het centrum van het Loetbos. Op een TOP-lokatie naast de Hooiberg van de Hendrikshoeve. Hier stroomt de Loet.

  Steppi-E

  Huur elektrische steps van Steppi-E voor jouw groepsuitje en rij het stilste rondje door het prachtige Groene Hart! Al vanaf 19 euro huur je een elektrische step.

  Picknickbakfiets

  Ooit gehoord van Stolwijk? Dit is het startpunt voor de leukste picknick belevenis van Nederland! Rondom Stolwijk vind je een hoop routes en mooie picknick plekken.

   Omniversum

   In Omniversum zit je pas écht middenin de film! Het koepelscherm is zo groot als een half voetbalveld en loopt rondom het publiek.

   SEA LIFE

   Ontdek de verrassende onderwaterwereld in SEA LIFE Scheveningen en kom oog in oog met haaien, piranha's, kwallen, pinguïns en nog veel meer zeedieren.

   Euromast Rotterdam

   De Euromast is hét icoon van Rotterdam. Met 185 meter hoogte is het de hoogste uitkijktoren van Nederland en een essentieel onderdeel van de skyline van de stad.

   Park Hitland

   Dichtbij de Randstad vind je tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan den IJssel een recreatiegebied met een landelijk en open karakter: Park Hitland.

    Avonturenboerderij Molenwaard

    Beleef met de hele familie het Hollandse landleven: van koe melken, tractor rijden en bootje varen tot vogels kijken, pony rijden en verdwalen in het wilgendoolhof.