GEZELLIG LUNCHEN OF SFEERVOL DINEREN

Liefhebbers van ‘vers’ zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op Franse leest geschoeid. Vol goudeerlijke ingrediënten rechtstreeks van het land.

De Arendshoeve staat middenin het boerenland. En dat proeft u. We gaan terug naar de basis: we kiezen voor dagelijks vers, duurzaam en gezond. Geïnspireerd door de ambachtelijke Franse keuken toveren we streek- en seizoensproducten om tot klassieke en spannende gerechten, die stuk voor stuk verrassend puur van smaak zijn.

SFEERVOL DINEREN IN ONS RESTAURANT

Ons restaurant is een culinaire toplocatie waar u zowel à la carte kunt dineren als kunt genieten van een 3-gangen chef’s menu voor € 37,50. Of u nu sfeervol en romantisch wilt dineren met z’n tweeën of uitbundig wilt tafelen met een grote groep, het kan allemaal.

Arend (1 van 1)

Restaurant de arendshoeve is een uitstekende locatie om uw feest, partij of receptie te vieren. Vraag naar onze mogelijkheden.

RESERVEER UW TAFEL

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

Uw tafel is gereserveerd nadat wij u een bevestiging hebben gestuurd en u kunt tot 17.00 uur via deze weg uw reservering maken voor dezelfde avond.