GEZELLIG LUNCHEN OF SFEERVOL DINEREN

Liefhebbers van ‘vers’ zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op Franse leest geschoeid. Vol goudeerlijke ingrediënten rechtstreeks van het land.

De Arendshoeve staat middenin het boerenland. En dat proeft u. We gaan terug naar de basis: we kiezen voor dagelijks vers, duurzaam en gezond. Geïnspireerd door de ambachtelijke Franse keuken toveren we streek- en seizoensproducten om tot klassieke en spannende gerechten, die stuk voor stuk verrassend puur van smaak zijn.

SFEERVOL DINEREN IN ONS RESTAURANT

Ons restaurant is een culinaire toplocatie waar u zowel à la carte kunt dineren als kunt genieten van een 3-gangen chef’s menu voor € 37,50. Of u nu sfeervol en romantisch wilt dineren met z’n tweeën of uitbundig wilt tafelen met een grote groep, het kan allemaal.

Nieuwe Menukaart

Vanaf maandag 1 juli zijn onze nieuwe diner- en lunchkaart in gegaan. De kaarten zijn samengesteld naar de laatste zomerse inspiraties van onze chef. Zo serveren we een rillette van kabeljauw met een frisse limoen-koriander dressing, en is de halve kreeft terug op onze dinerkaart! Naast de dinerkaart serveren wij natuurlijk ook nog het wisselende chef’s menu!

De vernieuwde lunchkaart is samengesteld uit frisse salades, heerlijke broodjes en een makkelijke borrelkaart. Perfect om van te genieten op bijvoorbeeld ons terras!

De stijl is daarnaast volledig aangepast en de kaarten zien er fris en chique uit. Een stijl die compleet bij de Arendshoeve past.

Arend (1 van 1)

Restaurant de arendshoeve is een uitstekende locatie om uw feest, partij of receptie te vieren. Vraag naar onze mogelijkheden.

RESERVEER UW TAFEL

Fields marked with * are required

Uw tafel is gereserveerd nadat wij u een bevestiging hebben gestuurd en u kunt tot 17.00 uur via deze weg uw reservering maken voor dezelfde avond.