RESTAURANT GESLOTEN TOT EN MET 6 APRIL

Liefhebbers van ‘vers’ zijn bij ons aan het juiste adres. Elke dag serveren we onze gasten verrassende seizoensgerechten, op Franse leest geschoeid. Vol goudeerlijke ingrediënten rechtstreeks van het land.

De Arendshoeve staat middenin het boerenland. En dat proeft u. We gaan terug naar de basis: we kiezen voor dagelijks vers, duurzaam en gezond. Geïnspireerd door de ambachtelijke Franse keuken toveren we streek- en seizoensproducten om tot klassieke en spannende gerechten, die stuk voor stuk verrassend puur van smaak zijn.

Ons restaurant is een culinaire toplocatie waar u zowel à la carte kunt dineren als kunt genieten van een 3-gangen chef’s menu voor € 37,50. Of u nu sfeervol en romantisch wilt dineren met z’n tweeën of uitbundig wilt tafelen met een grote groep, het kan allemaal.

Zondag

Op zondagen is het restaurant van de Arendshoeve gesloten voor het diner. Voor hotelgasten bieden wij deze dag een alternatieve menukaart. Van deze kaart kunnen gerechten genuttigd worden in de restaurantruimte. Daarnaast blijft het restaurant op zondagen wel beschikbaar voor andere activiteiten als een georganiseerd feest.

Menukaart

Openingstijden Restaurant De Arendshoeve

Ontbijttijden zijn alleen van toepassing bij een overnachting in één van onze kamers. Het ontbijtbuffet is bij een overnachting bij te boeken voor €14.50 per persoon, per nacht. De foto’s hiernaast geven een impressie van het buffet.

Maandag tot en met vrijdag
Ontbijt: 07:00 – 10:00
Lunch: 11:30 – 18:00
Diner: 18:00 – 22:30

Zaterdag
Ontbijt: 08:00 – 11:00
Lunch: 11:30 – 18:00
Diner: 18:00 – 22:30

Zondag
Ontbijt: 08:00 – 11:00
Lunch: 11:30 – 18:00
Diner: Gesloten

Op zondag werken wij met een alternatieve menukaart voor onze hotelgasten.

RESERVEER UW TAFEL

Let op! Via onderstaand formulier kunt u een reservering maken voor zondag. Echter is op zondag ons restaurant gesloten voor het diner, dus deze reserveringen worden niet aangenomen.

Een tafel kan van maandag t/m zaterdag vanaf 18:00 uur gereserveerd worden. Uw tafel is gereserveerd nadat wij u een bevestiging hebben gestuurd en u kunt tot 17.00 uur via deze weg uw reservering maken voor dezelfde avond.

Fields marked with * are required