KW Horeca

KW Horeca is sinds 2015 in het leven geroepen en is de organisatienaam voor een viertal horecaonderneming en een intern horeca detacheringsbedrijf. De horecabedrijven die onder KW Horeca worden gevoerd zorgen al meer dan 20 jaar voor kwaliteit in de horeca van de Krimpenerwaard. Vanuit onze hoofdvestiging in Bergambacht en onze nevenvestigingen in Lekkerkerk en Bergambacht bedienen wij het hele gebied van de Krimpenerwaard en zeker ook daarbuiten. Sinds 1994 worden er horeca-diensten geleverd in Partycentrum Amicitia. Dit is dan ook het bedrijf waar KW Horeca mee groot is geworden.

In 2012 is Partycentrum Amicitia een lunchroom gaan voeren, genaamd ‘Huisje van de Zeeuw’ en eind 2012 is gestart met een nieuwe horecazaak, namelijk met ‘Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen.’ De voordelen die met het voeren van meerdere bedrijven behaald kon worden, is de opstap geweest om verder door te groeien. Met een uitgebalanceerd team en veel goodwill om een bijdrage te leveren aan vitale kernen binnen de Krimpenerwaard is in 2014/2015 besloten om achtereenvolgend ‘Het Kwartier Stolwijk’ deels te runnen en vervolgens ‘Hotel & Restaurant de Arendhoeve‘. Het Kwartier is inmiddels na een succesvolle opstartperiode overgedragen aan Dick Blanken.

Bezoek voor meer informatie www.kwhoreca.nl

Charme Hotels

Soft franchise hotelformule Charme Hotels is in 2011 opgericht en verenigt zelfstandige Nederlandse hoteliers, die met behoud van de eigen hotelidentiteit toch willen komen tot kostenbesparing en omzetverbetering.

Initiatiefnemers Bart Reints Bok en Onno Pel zijn Charme Hotels gestart uit een grote passie voor het zelfstandige hotelwezen en omdat zij merkten dat er in de branche dringend behoefte is aan een franchise organisatie met gedegen kennis van revenue management, online hotelmarketing en rendabele F&B concepten.

De hotels van Charme Hotels zijn stuk voor stuk een ideale uitvalsbasis voor een gepland weekendje weg, omdat u iets te vieren heeft, of juist voor een spontane last minute. Er is voldoende keuze in diverse hotelarrangementen, van goedkoop tot luxe met alles erop en eraan, allemaal te vinden op bijzondere locaties.

Voor scherpe deals van Charme Hotels kun je terecht op de website www.charmingdeals.nl

Bezoek voor meer informatie www.charmehotels.eu