Heerlijk lunchen en service met een glimlach

Heerlijk lunchen in een prettige ambiance, genieten van koffie met appeltaart of een zalige high tea met producten uit de streek; Lunchroom Huisje van de Zeeuw biedt u alle faciliteiten! En service met een glimlach, want ook dat maakt onze zaak speciaal.

 

We zijn  trots op onze medewerkers! De meeste van hen zijn jonge mensen met een verstandelijke beperking. Ze worden bij hun bezigheden tijdens de ochtend en middag uren in ons restaurant gecoacht en begeleid door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge en enthousiaste organisatie die zich inzet om speciaal voor deze doelgroep zinvolle en plezierige dagbesteding te bieden.

Verse streekproducten
In de keuken van ‘Huisje van de Zeeuw’ werken we met verse ingrediënten en geven we al onze producten een streekeigen karakter mee. Dat betekent dat er zoveel mogelijk gewerkt wordt met leveranciers uit de eigen streek. En van het mooie resultaat daarvan laten we u als gast van onze lunchroom graag genieten!

In een aantal gerechten gebruiken we oude boerenkaas van de in de Krimpenerwaard gevestigde boerderij van Nellie. Topkwaliteit is daarbij gegarandeerd. Zo levert Nellie haar producten voor onze versgebakken en met oude boerenkaas gegratineerde soepstengels. Onze champignons betrekken we van de Lekkerkerkse champignonkweker Piet Booy. En wat te denken van in de Lek gevangen snoekbaars?! Exclusief en met liefde bereid door onze topkok en zijn sterrenteam van Dagbesteding Krimpenerwaard.

 

 

 

Korte Achterweg 2
Lekkerkerk
Telefoon 0180 66 97 61
www.huisjevandezeeuw.nl