De lekkerste pannenkoeken in de Krimpenerwaard

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht heeft ze voor u. In alle soorten, maten en smaken! Met liefde bereid en met een glimlach geserveerd. Smullen dus voor jong en oud(er)! Ons pannenkoekenrestaurant blinkt niet alleen uit op het gebied van overheerlijke pannenkoeken, zalige voorafjes en zeer smakelijke desserts, wij serveren ook onze ‘Molen-specialiteiten’, voortreffelijke alternatieven voor gasten die iets anders willen dan een pannenkoek.

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is gevestigd in een fraai gerestaureerd pand  aan de groene rand van het midden in de Krimpenerwaard gelegen dorp Bergambacht. Naast het van een fraai rieten dak voorziene restaurant bevindt zich een authentieke korenmolen en een groot terras met tachtig plaatsen. Een prachtige, veilige kinderspeelplaats met leuke speeltoestellen en een ruim parkeerterrein maken het plaatje af.

Dagbesteding Krimpenerwaard
In Onder de Molen werken ook mensen met een verstandelijke beperking. Daar zijn we blij mee en trots op! Zij worden begeleid door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge en enthousiaste organisatie die zich inzet om mensen met een verstandelijke beperking zinvolle en prettige vormen van dagbesteding te bieden.

 

 

 

 

Molenlaan 16
2861 LB Bergambacht
Telefoon 0182 351 300
www.pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl