Weddings & Events in de Arendshoeve

U wilt de liefde van uw leven het ja-woord geven in De Arendshoeve? Dan droomt u natuurlijk van een onvergetelijk mooie trouwdag. We bieden u de ideale setting. Van de officiële plechtigheid tot en met een romantische bruidssuite: bij viersterrenhotel De Arendshoeve bent u aan het juiste adres. Ook voor een heerlijk diner of spetterend feest met familie en vrienden.

Geniet van luxe en comfort in de polder

Midden in de prachtige oer-Hollandse omgeving van de Krimpenerwaard vindt u De Arendshoeve, een toplocatie voor de dag van uw leven. De entree met de historische korenmolen Den Arend is meteen al een goede binnenkomer. Minstens zo uitnodigend zijn ons hotel en restaurant. We omringen u en uw gasten met alle luxe en comfort. Tot in de kleine uurtjes staan onze medewerkers helemaal voor u klaar.

Officiële trouwlocatie

De gemeente Krimpenerwaard heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen. Naast de Arendshoeve staat Molen ‘Den Arend’, ook deze molen is een officiële trouwlocatie. Hier kunt u terecht met een gezelschap tot 30 personen. 

Feesten en overnachten

Of u De Arendshoeve nu wel of niet kiest als trouwlocatie, we zetten de deuren van ons restaurant wagenwijd open voor een onvergetelijk diner of feest. Uw gasten hoeven niet af te spreken wie de BOB is. De Arendshoeve biedt volop ruimte om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. U en uw kersverse partner nodigen we graag uit in onze romantische bruidssuite.

 

Brochure

Bent u nieuwsgierig naar onze mogelijkheden en prijzen. Bekijk dan onze brochure. Hierin vindt u een compleet overzicht.

Heeft u naar aanleiding van onze informatie nog vragen of wilt u een geheel vrijblijvende afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Bel dan (0182) 303 100.