Vergaderen bij de Arendshoeve

Zoekt u de perfecte plek voor uw zakelijke bijeenkomst of meeting? Dan heeft viersterrenhotel De Arendshoeve voor u de ideale accommodatie. Onze vergaderlocaties blinken uit in rust en ruimte en zijn daarmee de ideale plaats voor uw strategische sessies met collega’s of vergaderingen met zakenrelaties. De Arendshoeve biedt u een inspirerende vergaderruimte in Bergambacht, middenin de Randstad, maar met de ontspannen ambiance van het weidse polderlandschap.

Een vergaderruimte van De Arendshoeve kenmerkt zich niet enkel door rust en de groene omgeving. Zo zijn ook onze professionele faciliteiten zeer compleet aanwezig in uw vergaderruimte. De modernste apparatuur zorgt ervoor dat het u in uw vergaderruimte aan niets ontbreekt, wat voor soort zakelijke relaties u ook ontvangt. Meerdaagse programma’s voor zakelijke meetings zijn uiteraard ook mogelijk. U kunt dan profiteren van een heerlijke overnachting in onze ruime kamer of suite, waarna u de nieuwe dag vol energie begint. De service van onze vergaderruimte is compleet en wij garanderen u dat uw zakelijke bijeenkomst van begin tot eind goed en soepel verloopt.

Waarom vergaderen bij De Arendshoeve?

In tegenstelling tot andere aanbieders van vergaderruimtes biedt De Arendshoeve u een vergaderruimte die niet alleen zeer professioneel uitgerust is, maar die ook gekenmerkt wordt door haar inspirerende omgeving. Wij brengen met onze vergaderruimte en diverse arrangementen inspanning en ontspanning in balans, waardoor u optimaal kunt vergaderen en het beste uit uw zakelijke relaties kunt halen. Uitgebreide menu’s, veelzijdige buitenactiviteiten en de mogelijkheid tot ontspanning in ons spa- en wellnesscenter zorgen voor een verrijking van lichaam en geest.

AANVRAAG VERGADERING

Fields marked with * are required