Weddings & Events in de Arendshoeve

U wilt de liefde van uw leven het ja-woord geven in De Arendshoeve? Dan droomt u natuurlijk van een onvergetelijk mooie trouwdag. We bieden u de ideale setting. Van de officiële plechtigheid tot en met een romantische bruidssuite: bij viersterrenhotel De Arendshoeve bent u aan het juiste adres. Ook voor een heerlijk diner of spetterend feest met familie en vrienden. Bij de Arendshoeve werken we op bruiloften (of andere events) vaak samen met verschillende partners. Bekijk een aantal van deze partners hier, bezoek de website of neem direct contact op.

Wedding deals

Uw huwelijksdag bij de Arendshoeve kan natuurlijk zo uitgebreid mogelijk verzorgd worden. Ons ervaren team ondersteunt u graag en denkt graag mee met uw wensen. Ook kan de mooiste dag van uw leven op basis van een scherp tarief verzorgd worden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om last-minute te trouwen bij de Arendshoeve en kan uw trouwdag op bepaalde dagen voor een vast bedrag compleet verzorgd worden!

Er is veel mogelijk bij de Arendshoeve en ons team staat voor u klaar!

Bekijk hier onze wedding deals

Geniet van luxe en comfort in de polder

Midden in de prachtige oer-Hollandse omgeving van de Krimpenerwaard vindt u De Arendshoeve, een toplocatie voor de dag van uw leven. De entree met de historische korenmolen Den Arend is meteen al een goede binnenkomer. Minstens zo uitnodigend zijn ons hotel en restaurant. We omringen u en uw gasten met alle luxe en comfort. Tot in de kleine uurtjes staan onze medewerkers helemaal voor u klaar.

Officiële trouwlocatie

De gemeente Krimpenerwaard heeft De Arendshoeve aangewezen als officiële trouwlocatie. Een schitterende plek om de liefde wederzijds te bezegelen. Naast de Arendshoeve staat Molen ‘Den Arend’, ook deze molen is een officiële trouwlocatie. Hier kunt u terecht met een gezelschap tot 30 personen. 

Feesten en overnachten

Of u De Arendshoeve nu wel of niet kiest als trouwlocatie, we zetten de deuren van ons restaurant wagenwijd open voor een onvergetelijk diner of feest. Uw gasten hoeven niet af te spreken wie de BOB is. De Arendshoeve biedt volop ruimte om de dag af te sluiten in een luxe kamer of suite. U en uw kersverse partner nodigen we graag uit in onze romantische bruidssuite.