Partners Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Bij Hotel & Restaurant De Arendshoeve werken we op bruiloften (of andere events) vaak samen met verschillende partners. Op deze pagina zijn een aantal partners te vinden die wij aanraden voor jouw bruiloft of event. Neem een kijkje op de website van deze partners of neem direct contact op!

Fotografie en/of videografie

Merel ShootIT

Ik ben Merel den Hoed, al 5,5 jaar Trouwfotograaf. Ik fotografeer elke glimlach en sfeer gewoon zoals die is. Mijn stijl is pure en ongedwongen foto’s, dit leg ik graag tot in detail vast zoals jullie dit terug zien op het eindresultaat. Niet poseren maar gewoon genieten, dit is wat ik graag meegeef als jullie trouwfotograaf.

Spaay Fotografie

Met een schat aan ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen gaan we bij elke opdracht aan de slag. Vol enthousiasme maken wij creatieve huwelijksreportages en professionele trouwvideo’s. Herbeleef je mooiste dag! Als het om fotografie gaat, is niets ons te gek. Wij streven naar 100% klantvredenheid en zijn heel flexibel.

CEEWOOD WEDDINGS

Wij als Trouwvideograaf van CEEWOOD weddings zorgen voor een mooi, duidelijk, sfeervol, pakkend en meeslepend verhaal op video, waar de emoties zich volledig laten gaan. Trots laat je aan vrienden, familie, collega’s en kennissen zien hoe deze mooie dag er uit zag. Daarom zeggen wij van CEEWOOD: “Video vertelt jouw verhaal”.

Muziek en Entertainment

123BruiloftDJ

123 Bruiloft DJ is de meest persoonlijke aanbieder van bruiloft deejay shows in heel Nederland. Wij bieden eigentijdse concepten en dragen er zorg voor dat elke avond een feestelijk en zorgeloos succes wordt. Intiem en sfeervol of toch liever groots en spectaculair… Al onze shows zijn in verschillende formaten beschikbaar, zodat het geheel optimaal aansluit bij uw feest.

Luizter

Luizter verzorgt al ruim 10 jaar passende live achtergrondmuziek tijdens een ceremonie, bruiloft, receptie, diner, jubileum, bedrijfsopening of uitvaart. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Voor diegene die een speciale gelegenheid nog bijzonderder en persoonlijker willen maken, hebben we een Luizterverhaal in het leven geroepen.

Mannen van de Maas

Mannen van de Maas is een evenementenbureau dat doet aan artiestenbemiddeling, feestconcepten en evenementen op locatie. Mannen van de Maas is een artiestenbureau uit Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in akoestische muziek. Door een ruim aanbod van akoestische muzikanten heeft Mannen van de Maas voor iedere borrel, bedrijfsfeest of opening op een beursstand de juiste muziek in huis.

Aankleding/Decoratie

Kleding

De Goudse Feestwinkel

Een huwelijk blijft altijd een bijzonder moment. U wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben. Maar het moet vooral feestelijk zijn. Voor een feestelijke aankleding en versiering van een huis of locatie kunt u bij ons terecht voor ballonnen in vele kleuren en maten, hartjesballonnen rood en wit in verschillende maten, helium om zelf ballonnen op locatie op te blazen.