Partners Hotel & Restaurant De Arendshoeve

Bij Hotel & Restaurant De Arendshoeve werken we op bruiloften (of andere events) vaak samen met verschillende partners. Op deze pagina zijn een aantal partners te vinden die wij aanraden voor jouw bruiloft of event. Neem een kijkje op de website van deze partners of neem direct contact op!

Fotografie en/of videografie

Merel ShootIT

Ik ben Merel den Hoed, al 5,5 jaar Trouwfotograaf. Ik fotografeer elke glimlach en sfeer gewoon zoals die is. Mijn stijl is pure en ongedwongen foto’s, dit leg ik graag tot in detail vast zoals jullie dit terug zien op het eindresultaat. Niet poseren maar gewoon genieten, dit is wat ik graag meegeef als jullie trouwfotograaf.

Spaay Fotografie

Met een schat aan ervaring, creativiteit en inlevingsvermogen gaan we bij elke opdracht aan de slag. Vol enthousiasme maken wij creatieve huwelijksreportages en professionele trouwvideo’s. Herbeleef je mooiste dag! Als het om fotografie gaat, is niets ons te gek. Wij streven naar 100% klantvredenheid en zijn heel flexibel.

CEEWOOD WEDDINGS

Wij als Trouwvideograaf van CEEWOOD weddings zorgen voor een mooi, duidelijk, sfeervol, pakkend en meeslepend verhaal op video, waar de emoties zich volledig laten gaan. Trots laat je aan vrienden, familie, collega’s en kennissen zien hoe deze mooie dag er uit zag. Daarom zeggen wij van CEEWOOD: “Video vertelt jouw verhaal”.

Muziek en Entertainment

123BruiloftDJ

123 Bruiloft DJ is de meest persoonlijke aanbieder van bruiloft deejay shows in heel Nederland. Wij bieden eigentijdse concepten en dragen er zorg voor dat elke avond een feestelijk en zorgeloos succes wordt. Intiem en sfeervol of toch liever groots en spectaculair… Al onze shows zijn in verschillende formaten beschikbaar, zodat het geheel optimaal aansluit bij uw feest.

Luizter

Luizter verzorgt al ruim 10 jaar passende live achtergrondmuziek tijdens een ceremonie, bruiloft, receptie, diner, jubileum, bedrijfsopening of uitvaart. Kortom al die gelegenheden waar live muziek wel gewenst is, maar niet de boventoon moet voeren. Voor diegene die een speciale gelegenheid nog bijzonderder en persoonlijker willen maken, hebben we een Luizterverhaal in het leven geroepen.

Mannen van de Maas

Mannen van de Maas is een evenementenbureau dat doet aan artiestenbemiddeling, feestconcepten en evenementen op locatie. Mannen van de Maas is een artiestenbureau uit Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in akoestische muziek. Door een ruim aanbod van akoestische muzikanten heeft Mannen van de Maas voor iedere borrel, bedrijfsfeest of opening op een beursstand de juiste muziek in huis.

Aankleding/Decoratie

Kleding

De Goudse Feestwinkel

Een huwelijk blijft altijd een bijzonder moment. U wilt alles tot in de puntjes geregeld hebben. Maar het moet vooral feestelijk zijn. Voor een feestelijke aankleding en versiering van een huis of locatie kunt u bij ons terecht voor ballonnen in vele kleuren en maten, hartjesballonnen rood en wit in verschillende maten, helium om zelf ballonnen op locatie op te blazen.

BIJAAFKE

Voor een bruiloft moet alles tot in de puntjes geregeld zijn, dus ook je bruidsbloemen. “Bij Aafke” is daarom het perfecte adres om de bloemen voor je bruiloft te laten verzorgen. Neem je wensen persoonlijk door bij ons in de winkel, chic vrouwelijk maar ook stoer alles is mogelijk. Wij verzorgen bruidswerk naar jou wens.

Speksnijder

Ben jij ten huwelijk gevraagd? Gefeliciteerd! Om het strálende middelpunt te zijn op jouw dag ben je natuurlijk op zoek naar dé perfecte trouwjurk. Wij kunnen je helpen! Speksnijder heeft alles in huis voor een droomoutfit! Wij werken met schitterende bruidsmodemerken samen en je kunt bij ons slagen in elke stijl.

Weddingplanner

Bruidstaart

Sandra Snoeij

Zijn jullie zoekende naar een gediplomeerd weddingplanner of buitengewoon ambtenaar van de burgelijke stand? Ik kan jullie hulp bieden met o.a het vinden van de trouwlocatie, budgettering, styling en ceremoniemeesterschap. Als babs maak ik een voor jullie op maat gemaakte zeer persoonlijke speech.

Het Suikerhuys

Het Suikerhuys ontwerpt en maakt met grootse zorg heerlijke en professioneel gedecoreerde bruidstaarten. Een taart die voor dé speciale dag gemaakt wordt, verdient veel aandacht om qua uiterlijk te kunnen matchen met de stijl van de bruiloft.

Op en Top Taart

Te mooi om op te eten, te lekker om te laten staan! Jullie bruidstaart moet perfect zijn, niet alleen qua uiterlijk maar natuurlijk ook qua smaak! Onze bruidstaarten zijn een lust voor het oog en een heerlijke traktatie. Bepaal zelf de vulling, kleur en stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos.