Attentie: Onze wellnessruimte is tijdelijk buiten gebruik i.v.m. uitgelopen whirlpool werkzaamheden. Alleen ons zwembad is momenteel te gebruiken.

Onze excuses voor het ongemak.

Attention: Our wellness area is temporarily out of order. This is caused by ongoing work for a new whirlpool. Our swimming can be used.

Our apologies for the inconvenience.

heerlijk ontspannen in ‘Beauty & wellness’ de arendshoeve

Dompel u onder in de ontspannen sfeer van De Arendshoeve. Met een bezoek aan ons spa- en wellnesscenter laadt u zich weer helemaal op. Speciaal voor onze gasten hebben we onder De Arendshoeve een compleet spa- en wellnesscenter ingericht. Een intieme ruimte waar u uw lichaam en geest stimuleert. Daal de trap af en laat de stress van u afglijden in een van onze twee sauna’s en het binnenzwembad. Onze whirlpool is helaas buiten gebruik.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag & zondag: 8.00 uur tot 23.00 uur

Behandelingen

Stap in de wondere wereld van onze schoonheid. Een ervaring rijker in het verzorgen van je innerlijke mens. Bij ‘Beauty & Wellness’ De Arendshoeve zijn diverse behandelingen te boeken. Klik hieronder voor de mogelijkheden.

Brochure

Wilt u er zeker van zijn dat u terecht kunt voor een behandeling dan adviseren wij u voorafgaand aan u verblijf te reserveren.

Reserveren

Reserveren kan via 0182-351268 (DA Rodenburg) of via info@arendshoeve.nl. Op zondag zijn er geen mogelijkheden voor een behandeling.

Badkleding verplicht

Het dragen van badkleding is verplicht in onze Wellness.

Handdoeken dient u zelf mee te nemen. Het is ook mogelijk om dit bij onze receptie te huren:

    • Handdoek   €4,00 per stuk
    • Badjas         €7,50 per stuk
    • Slippers       €2,50 per paar

Het gebruik van onze Wellness is alleen toegankelijk in combinatie met een hotelovernachting of een ander arrangement.

Wilt u eens rustig de dag met elkaar doornemen? Geen mooiere plek daarvoor dan rond een van onze open haarden. Neem plaats in een fauteuil en laat u een goede cognac of whisky inschenken.