heerlijk ontspannen in ‘Beauty & wellness’ de arendshoeve

Dompel u onder in de ontspannen sfeer van De Arendshoeve. Met een bezoek aan ons spa- en wellnesscenter laadt u zich weer helemaal op. Speciaal voor onze gasten hebben we onder De Arendshoeve een compleet spa- en wellnesscenter ingericht. Een intieme ruimte waar u uw lichaam en geest stimuleert. Daal de trap af en laat de stress van u afglijden in onze jacuzzi, sauna en het binnenzwembad.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 7.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag & zondag: 8.00 uur tot 23.00 uur

Behandelingen

Stap in de wondere wereld van onze schoonheid. Een ervaring rijker in het verzorgen van je innerlijke mens. Bij ‘Beauty & Wellness’ De Arendshoeve zijn diverse behandelingen te boeken.
Klik hieronder voor de mogelijkheden. Wilt u er zeker van zijn dat u terecht kunt voor een behandeling dan adviseren wij u voorafgaand aan u verblijf te reserveren.

Prijslijst

Reserveren

Reserveren kan via 0182-351268 (DA Rodenburg) of via info@arendshoeve.nl. Op zondag zijn er geen mogelijkheden voor een behandeling. Onze wellness is wel 7 dagen per week geopend, echter niet vrij toegankelijk.

Badkleding verplicht

Het dragen van badkleding is verplicht.

Onze wellness is niet vrij toegankelijk

Stevig sporten in onze fitnessruimte

Liefhebbers kunnen hier ook terecht in de fitnessruimte met moderne trainingsapparatuur. Na een stevige workout trakteert u zichzelf alsnog op een rondje in ons wellnesscenter. En loop dan ook langs onze schoonheidsspecialist.

Naborrelen bij de open haard

Wilt u eens rustig de dag met elkaar doornemen? Geen mooiere plek daarvoor dan rond een van onze open haarden. Neem plaats in een fauteuil en laat u een goede cognac of whisky inschenken.